Posts Tagged ‘vizatime’

Konflikt brezash. IDEALET. (STRIP 3 )

28/12/2011

nga IGLI MARION

2010

10/02/2010

nga Bubi Kaçurrel

Degjenerimi i shoqërisë

27/01/2010

nga Bubi Kaçurrel


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Dhurata dhe probleme

13/01/2010

nga Bubi Kaçurrel

Dhurata dhe probleme


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Teleburg

08/11/2009