Posts Tagged ‘Van Gogh’

Në vend të fjalëve, një pikturë.

11/07/2012

https://tiranacalling.files.wordpress.com/2012/07/most-famous-painting-cafe-terrace-at-night.jpg?w=236

Një nga punimet artistike më të bukura të  Van Gogh.  Pikturë e një kafeneje në Arles të Frances.  Kjo kafene mban emrin e Van Gogh.  Stil unik i të pikturuarit. Kombinim i  ngjyrave të ngrohta dhe thellësisë së perspektivës.