Posts Tagged ‘the replacements’

Muzikë n’kub – episodi 4 – vitet 80′

02/04/2011

Vodpod videos no longer available.

Në këtë episod ju sjellim një përzgjedhje këngësh nga vitet 80′. Kjo dekadë duket sikur nuk ka ofruar shumë përsa i përket muzikës, megjithatë në këto vite kemi lindjen e grupevealternative/indipendente por jo vetem kaq. Kjo muzikë ka sjellë një revolucion, duke marre parasysh dhe faktin që në vitet 00′ vërehet një rikthim masiv drejt teknikave dhe orkestrimit që kanë karakterizuar tingullin e viteve 80′.

Dëgjim të mbarë dhe jeni të mirëpritur të sugjeroni ndonjë këngë në komentin tuaj.

Një falenderim i vecantë për Eni Turkeshin për kopertinën.

Advertisements