Posts Tagged ‘talente’

Mbi mediokritetin e muzikës shqiptare

06/04/2009

Të gjithë ata që si mua janë lindur në vitet 80 apo pak më vonë, janë rritur me një farë muzikë që udhëtonte n që dy binare të ndryshëm, ndoshta në tre. Kishim muzikën para lindjes tonë, ate që quanin “muzikë e lehtë” dhe vetëm një emër kaq i tmerrshëm të jep idenë se çfarë muzikë ishte dhe se çfare tekstesh kishte.

(more…)

Advertisements