Posts Tagged ‘statistika’

Përprapësi arsimore dhe shëndetsore

28/04/2012

Shqipëria është ndër vendet e fundit në rajon për përqindjen e buxhetit të arsimit kundrejt PBB-së (Prodhimit të Brendshëm Bruto). Ajo lë pas  vetëm Turqinë, ndërkohë që është shumë larg mesatares së BE-së. (more…)

1.49 përqindshet

24/04/2012

Nga 736 kryetare komunash te zgjedhur ne Shqiperi gjate periudhes 2000-2011 vetem 11 prej tyre (1.49%) kane  qene gra (por ama 100% e tyre kane qene femra). (more…)

Tlidhtetetë

21/04/2012

Megjithë kritikat dhe kundërshtimet kundër hapjes së Institucioneve Jo Publike të Arsimit të Lartë (IJPAL), universiteti i parë privat u licensua në vitin 2003. Në tre vitet e para, numri i tyre ishte shumë i kufizuar, por pas vitit 2006 ky treg mori zhvillim të menjëhershëm. Kërkesa gjithmonë e më e lartë për edukim e bëri shumë të lehtë lindjen dhe mbijetesën e IJPAL-ve. (more…)

Ca statistika.

30/04/2010

Ca statistika me artikujt më të lexuar të Tirana Calling.

(more…)

Disa statistika

05/02/2010

WordPress është tepër i nevojshëm sepse, midis te tjerash, të lejon të shikosh shumë statistika. Një nga këto – artikujt më të lexuar – po e fusim si artikull. Është interesant për të parë se cilët janë ata më të lexuarit, apo për te ri-lexuar ndonjë që keni humbur, thjesht duke klikuar mbi të.

(more…)

Ca statistika

30/11/2009

Ca statistika.

WordPress është tepër i nevojshëm sepse, midis te tjerash, të lejon të shikosh shumë statistika. Një nga këto – artikujt më të lexuar – po e fusim si artikull. Është interesant për të parë se cilët janë ata më të lexuarit, apo për te ri-lexuar ndonjë që keni humbur, thjesht duke klikuar mbi të.

(more…)