Posts Tagged ‘salvador dalì’

Në vend të fjalëve një pikturë

31/05/2011

përtej fjalëve

16/12/2010

Salvador Dalì, The Signal of Anguish, 1934

Surrealizmi jam unë!

03/06/2009

Për të shkruar për Salvador Dali do duhet më shumë përkushtim dhe kohë, por unë dëshiroj që këtë datë 3 qershor t’ia kushtoj atij dhe asaj që ai më ka sjellë. Kjo është për atë që ka shënuar vitet e pikturës surrealiste.

(more…)

Qershori ne Tirana Calling

01/06/2009

Vitet kalojne shpejt, po ça tu besh ca mbasditeve qe nuk shtyhen fare.

Qershor, data 1. Po, ka kaluar ca kohe dhe, siç thone neper librat e shkruar keq ” Vera po troket ne dere…”

(more…)