Posts Tagged ‘ron kubati’

Qershori ne Tirana Calling

01/06/2009

Vitet kalojne shpejt, po ça tu besh ca mbasditeve qe nuk shtyhen fare.

Qershor, data 1. Po, ka kaluar ca kohe dhe, siç thone neper librat e shkruar keq ” Vera po troket ne dere…”

(more…)