Posts Tagged ‘Pikturë’

Nudo

24/10/2013

IMG_0001

Nga: Igli Marjon

Dostoievskij

02/10/2012

Në vend të fjalëve, një pikturë.

11/07/2012

https://tiranacalling.files.wordpress.com/2012/07/most-famous-painting-cafe-terrace-at-night.jpg?w=236

Një nga punimet artistike më të bukura të  Van Gogh.  Pikturë e një kafeneje në Arles të Frances.  Kjo kafene mban emrin e Van Gogh.  Stil unik i të pikturuarit. Kombinim i  ngjyrave të ngrohta dhe thellësisë së perspektivës.

Clown…

28/06/2012

IMG_0001 (4)

Me krahë

23/04/2012

https://i1.wp.com/i43.tinypic.com/9kyob9.jpg

nga Agim Sulaj

Në vend të fjalëve, një pikturë

09/06/2011

“Pink Dress”, Mark Shasha

Portret

06/04/2011

nga iLLYRIAN

Në vend të fjalëve, një pikturë

11/02/2011

Childe Hassam, “Easter Morning”

Në vend të një poezie të heshtur , një pikturë

26/11/2010

“Omens of Hafez”

Oil on Canvas

(more…)

Ngjyra e syve të mi

07/07/2009

aaaa

Nga: Adrian Dule

Im atë ka sy. Ngjyra e tyre ështe dicka midis gjethes së ullirit dhe trungut të ullirit.
Ime më, gjithashtu ka sy. Ngjyra e tyre ështe dicka midis thellësisë së detit dhe cektinës së tij.
Unë pjella e tyre, sigurisht kam sy. Ngjyra e tyre është pjesa ndarëse ndërmjet; thellësisë, e cektinës së detit dhe gjethes, e trungut të ullirit.
Për këdo që ka sy e kupton se ngjyra e syve të mi vërtitet ndërmjet detit dhe ullinjve. Shkurt, bregdet. (more…)