Posts Tagged ‘Piktura’

Klesidra

01/01/2014

GetAttachment.aspx

Nga: Igli Marjon

Curran’s On the Heights

26/01/2011

Charles Courtney, Impressionism

Adrian Dule

13/06/2009

Adrian Dule ka ardhur pranë publikut si piktor, shkrimtar dhe publicist.Ketë herë do flasim për Adrianin si piktor, dhe herës tjetër do flasim per të edhe si shkrimtar dhe publicist.
Lindi në Tiranë ne 11 Qershor 1966.
Pasioni i tij për pikturën e çoi drejt Liceut artistik “Jordan Misja” ku studioi Skulpturë të aplikuar. U diplomua ne Akademinë e Arteve dega skulpturë e aplikuar në vitin 1988.Per një vit gjate periudhës 2003-2004 Adriani u angazhua pranë Universitetit Art & Design në Helsinki, Finlandë me statusin researcher.

(more…)