Posts Tagged ‘Panairi i Librit’

Nëntor me diell e libra (mbi letërsi, Panair, ebook, Sufjani Stevens, Locke. )

13/11/2015

Stend (by me)

Letërsi
Duke parë një film të ambientuar në vitet 1800, me shumë mundësi një nga 1800 versionet e Sherlock Holmes, më lindi pyetja që çdo person normal duhet t’i bëjë vetes në ato raste: këta ku dreqin e merrnin akullin që vënë në whiskey në ato vite?

(more…)

Panoramë Panairi

13/11/2011

Nga D.B

Panairi i Librit është ngjarja më e rëndësishme që i kushtohet letrave. Si i tillë mbart një peshë kulturore e sociale.

Në këtë edicion të katërmbëdhjetë  morën pjesë nëntëdhjetë shtëpi botuese dhe u ekspozuan rreth pesëqind tituj të rinj librash. (more…)

Guida e Panairit të 14-të të Librit “Tirana 2011”

10/11/2011

Ceremonia e Çeljes së Panairit:

E mërkurë, 9 Nëntor 2011, ora 18. 00  në hollin e Pallatit të Kongreseve

(more…)

Shqip në Salone del Libro di Torino 2011

09/05/2011

Ca takime mbi/për atdheun në panairin e librit në Torino, që ti keni e ti shënoni e po deshët të vini mirë se të vini.

E Ejnte 12 maj 2011 ora 14.30 Takim me Rosita Ferrato, reporter në Shqipëri

E Dielë 15 maj 2011 ora 19.00 Takim me Elvira Dones

E Hënë 16 maj 2011 ora 13.30 Carmine Abate, Darien Levani e Leoreta Ndoci

E Hënë 16 maj 2011 ora 19.00 – Takim me Gëzim Hajdarin!