Posts Tagged ‘Nicole Kidman’

Eyes Wide Shut

11/05/2009

nga Sybille Vane

“Fridolin pa se Nachtigall kishte nje fashë mbi sy, por në të njëjtën kohë ju duk sikur mbas asaj fashe syte e saj shikonin penetrues pasqyren e madhe ne te cilen karolesit e shumengjyrshem vallezonin me ballerinat e tyre te zhveshura” nga “Enderr e dyfishte” ( Doppio sogno ) nga Arthur Schnitzler

(more…)

The Hours

04/05/2009

the_hours_score

nga martian haemoglobin x

I dashur Leonard. Ta shohesh jeten ne sy, gjithnje, ta shohesh jeten ne sy dhe ta njohesh per ate qe eshte. Se fundmi  ta njohesh ate, ta dashurosh per ate qe eshte, dhe pastaj, ta braktisesh. Leonard, gjithnje vitet mes nesh, gjithnje vitet. Gjithnje dashuria. Gjithnje oret.

(more…)