Posts Tagged ‘Meryl Streep’

The Hours

04/05/2009

the_hours_score

nga martian haemoglobin x

I dashur Leonard. Ta shohesh jeten ne sy, gjithnje, ta shohesh jeten ne sy dhe ta njohesh per ate qe eshte. Se fundmi  ta njohesh ate, ta dashurosh per ate qe eshte, dhe pastaj, ta braktisesh. Leonard, gjithnje vitet mes nesh, gjithnje vitet. Gjithnje dashuria. Gjithnje oret.

(more…)