Posts Tagged ‘lush’

Muzike n’kub – Episodi 2 (Shoegaze)

19/03/2011

Vodpod videos no longer available.

Pasi në episodin e kaluar ju sollëm një listë këngësh që paraprijnë dhe formësojnë estetikën Shoegaze, në këtë episod do të udhëtojmë në disa këngë dhe grupe të cilat e përfaqësojnë këtë nën-zhanër.

Dëgjim të këndshëm!

Advertisements