Posts Tagged ‘leter 1’

letër 1

10/08/2011

Nga Arbër Zaimi

 

sot lexova

një letër që një i burgosur

ia dërgonte një ish-të burgosuri

 

dhe një miliard të lirëve të tjerë

(more…)