Posts Tagged ‘Komunizmi Shqiptar.’

Komunizmi Shqiptar…

22/08/2011

nga Albi Dardan Xhunga

Aty nga mesi i shekullit të njëzetë,

shumë njerëz i besuan një ideali të shenjtë.

Në ëndrrën dhe shpresën e tyre te dlirë,

jetonte ideali për një botë më të mirë.

(more…)

Advertisements