Posts Tagged ‘kenge shqip’

Prilli 2009

08/04/2009

Prilli eshte muaji me mizor.
T.S. Eliot

Nje fare pembledhje.
Edhe kete muaj, do flasim per shume gjera, si gjithmone. Perseritet takimi mujor “ Ne rrenjet e muzikes popullore”, nje tentative per te shpjeguar historine e Shqiperise sipas kengeve popullore. Tema e ketij muaji jane nizamet.

(more…)

Eurovizion 2009 – Kejsi Tola

05/04/2009

Nese ndokush nga ju kishte dyshime se hecklerspray i ri do ishte i ndryshem dhe eksitues, duam t’ju sigurojme – nuk eshte i tille.

(more…)