Posts Tagged ‘igli marion’

Nëntor me diell e libra (mbi letërsi, Panair, ebook, Sufjani Stevens, Locke. )

13/11/2015

Stend (by me)

Letërsi
Duke parë një film të ambientuar në vitet 1800, me shumë mundësi një nga 1800 versionet e Sherlock Holmes, më lindi pyetja që çdo person normal duhet t’i bëjë vetes në ato raste: këta ku dreqin e merrnin akullin që vënë në whiskey në ato vite?

(more…)

Klesidra

01/01/2014

GetAttachment.aspx

Nga: Igli Marjon

Nemesis

01/01/2014

IMG_0001 - Copia

Nga: Igli Marjon

Sphynx

01/01/2014

Sphynx C 23sht 13

Nga: Igli Marjon

Feniks

01/01/2014

20-30 shtator (1)

Nga: Igli Marjon

Dostoievskij

02/10/2012

Konflikt brezazh – Pi një me shoqërinë

14/11/2011

Konflikt brezazh – Nihilizmi dhe indiferentizmi

05/11/2011

nga Bubi Kaçurrel