Posts Tagged ‘Henry Moore’

Henry Moore

01/01/2014

Idiots-Everywhere

Nga: Lediona Kasapi

Henry Moore, një ciceron hallexhi…dhe një majmun me kostum.

Një si punë bonusi. Tre në një. (more…)