Posts Tagged ‘HEMINGWAY’

Hemingway për Paris Review

01/11/2011

Paris Review nëpër vite ka kryer disa intervista të mrekullueshme. Z-ti i bekoftë, kanë vendosur t’i vënë online këtu. Sjellim integrale, dhe në gjuhë origjinale intervistë me Hemingway. Përgjigja ime e preferuar

INTERVIEWER

Do you find it easy to shift from one literary project to another or do you continue through to finish what you start?

HEMINGWAY

The fact that I am interrupting serious work to answer these questions proves that I am so stupid that I should be penalized severely. I will be. Don’t worry. (more…)