Posts Tagged ‘funerali i pafundme’

Visar Zhiti dhe fundi i vetmisë së Kadaresë

07/05/2009
Visar Zhiti

Visar Zhiti

nga Dr Gëzim Alpion, Universiteti i Birminghamit, Angli

Po qe se akoma nuk e keni lexuar romanin e Visar Zhitit Funerali i Pafundmë, nxitoni të gjeni nje kopje. Po qe se libri nuk ështe më në qarkullim, i shkruani botuesit menjëherë që të botojë kopje të tjera, mundësisht sa më shumë. Po qe se ribotimi do të marr kohë, më shkruani që t’iu dërgoj kopjen time.

(more…)