Posts Tagged ‘fotografi’

Qe(le)sh

06/06/2012

Ngrije doren, mba qelesh,
buzeqësh o vesh me vesh.

Gjate vizites ne Prishtine ne 1 nentor 2009. Foto nga Hazir Reka.

Former U.S. President Bill Clinton holds an Albanian traditional hat called Plis during his visit to Pristina, November 1, 2009.
Credit: Reuters/Hazir Reka

via reuters.com

Opium për popullin

20/05/2012

https://tiranacalling.files.wordpress.com/2012/05/30vlze8.jpg

(kliko mbi foto qe ta shikosh te plote)

Mua thjesht me pelqeu sensi i humorit kur e hasa kete foto rastesisht ne ujrat e internetit shqiptar. Me pas bera nje kerkim ne Google, me shume per te pare nese ishte vertet foto reale apo e photoshop-uar; duket se eshte reale, dhe qenka bere nga studentet gjate protestave te tyre te 1 majit te ketij viti, sepse, pse jo? (more…)

Në vend të fjalëve, një fotografi

06/02/2012

Francesca Woodman (Denver, 3 Prill 1958 – New York, 19 Janar 1981)

Në vend të fjalëve, një fotografi

29/01/2012

“Storm of Love(more…)

Ca foto

30/05/2011

Juliani është një fotograf e një vëlla i metalit që nuk lë koncert pa humbur, përcjellë foto vërtet të bukura që mund të gjeni këtu. Meriton qindra shikime.

Ashram – Sweet autumn

21/01/2010

nga Bubi Kaçurrel

The Zen Circus – Egoisti

21/12/2009

nga Bubi Kaçurrel

Para disa ditësh pashë Zen Circus, nje grup i ri italian që para pak vitesh bënte metal e tani, shyqyr Z-tit, bëjnë indie-rock. Bubi bëri rreth 200 foto e mendoi të provonte një mënyrë të re për të bërë video, duke përdorur vetëm fotot.


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook