Posts Tagged ‘Fatos Nano’

Burgu dhe cicat për burrat janë

03/05/2011

https://i1.wp.com/i42.tinypic.com/xbyus.jpg

Teksa Fatos Nano nga qelia e tij i flet nje gazetari francez per jeten e burgut dhe fatet e demokracise se brishte shqiptare, operatori i kronikes fokuson kameran tek nje poster i Sabrina Salerno-s ne mur.

nga Zone e ndaluar e Andi Bushtatit, minuta 9:35.