Posts Tagged ‘Eljon Likmeter’

Çfarë do të behesh kur të rritesh?

05/07/2011

dyshimi i Xhibit

Seth Kugel eshte NewYorkTimes-ist, autori i blogut “Turisti gjirokastrit” (Frugal Traveler). Shkrimi i tij i radhes flet per rivieren shqiptare, surprizat e tij per ushqimet dhe plazhet tona te mrekullueshme, bunkeret dhe mungesen e tabelave, fillimin e dites me nje gote raki me vendasit, mikpritja shqiptare deri aty sa te lene te shkruash me penden me te cilen Ismail Qemali firmosi dokumentin e pavaresise, etj. (more…)