Posts Tagged ‘cute babulja’

Interviste me Genc Salihun ( Cute Babulja )

12/05/2009

Zeri dhe ideja mbas grupit Cute Babulja, nder projektet me interesante ne Shqiperi per te cilet kemi folur edhe here te tjera.  Nje interviste ndoshta me e gjate se sa mendonim, e detyrimisht, edhe me interesante per te kuptuar artistin ne shekullin e 21, artistin ne Shqiperine dhe projektet e reja.

Dicka per veten tende?
Ditëlindja: 14 Korrik 1981. Vendlindja: Prishtinë. Shkollimi: Muzikë, audio produkcion. Horoskopi: Gaforre. Orientimi seksual: socialist-anarkist.

Cfare ndihet Genc Salihu? Eshte kengetar, poet, shkrimtar?
Nuk e di, nuk e kam pyet. Herën e fundit kur e patëm llafin, tha se ndihet klaustrofobik dhe kompetent. E shfrytëzoj rastin ta përshëndes.

(more…)

Cute Babulja

20/03/2009

Cute Babulja janë një ndër grupet më interesant të shekullit të ri në Shqipëri. Jo se konkurrenca është edhe shumë e madhe por sidoqoftë Cute përfaqsohen denjësisht.

(more…)