Posts Tagged ‘comics’

Konflikt brezash

20/01/2012

Konflikt brezash. IDEALET. (STRIP 3 )

28/12/2011

nga IGLI MARION

Konflikt brezazh – Nihilizmi dhe indiferentizmi

05/11/2011

nga Bubi Kaçurrel

TIRANA CALLING

20/10/2010

2010

10/02/2010

nga Bubi Kaçurrel

Degjenerimi i shoqërisë

27/01/2010

nga Bubi Kaçurrel


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Dhurata dhe probleme

13/01/2010

nga Bubi Kaçurrel

Dhurata dhe probleme


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Nji të saktë s’e gjen ditët e sotme

03/12/2009

Liria e fjalës

17/11/2009

Teleburg

08/11/2009