Posts Tagged ‘autoportret’

Autoportret

20/08/2011

nga Ndoc Gjetja

 

Vendbanimi:
Në Lezhë me trup dhe mendjen emigrante në yje.

Profesioni:
Thurës ëndërrash dhe mbrojtës besnik i tyre.

Gjendja civile:
Mbetje teknologjike e administratës shtetërore
se nuk diti t’u japë përkuljet e duhura eprorëve. (more…)