Posts Tagged ‘andi n.h’

Kjo nuk është një apologji për rininë!

11/04/2009

nga Andi N. H.

–  O çuno, i kafe dhe i uj’ pa gaz t’lutem!
E ç’të mos bëhesh sedentar kur dhe tek kjo fjali bazike ke difekte gramatikore?

(more…)