Posts Tagged ‘alma papamihali’

Ti imja dëshirë

30/09/2010

poezi nga Alma Papamihali

Oh ti, ti imja dëshirë,
anije përmbytur në det humnere
pa lëshuar ende rrënjë nën tokë…
Udhën e sipërfaqes munde të prekësh
dhe të uriturës hënë t´i ngjitesh,
duke u mbajtur të miave flokë…
(more…)