Posts Tagged ‘agim sulaj’

Sheh rrushi rrushin

29/08/2012

https://tiranacalling.files.wordpress.com/2012/05/14vh7vm1.jpg

nga Agim Sulaj

Me krahë

23/04/2012

https://i1.wp.com/i43.tinypic.com/9kyob9.jpg

nga Agim Sulaj

Një për të gjithë dhe…

19/04/2012

https://i1.wp.com/i39.tinypic.com/2uy0h1w.jpg

nga Agim Sulaj

Në vend të fjalëve, një karikaturë

03/04/2012

https://i2.wp.com/i44.tinypic.com/153s9ad.jpg

nga Agim Sulaj, 2011

Emigrrojtje

29/03/2012

https://i0.wp.com/i42.tinypic.com/21bktag.jpg

nga Agim Sulaj

Në vend të fjalëve, një karikaturë

23/03/2012

https://i1.wp.com/i41.tinypic.com/20fvjpl.jpg

nga Agim Sulaj