Archive for the ‘Vizatime ( comics )’ Category

Hidden inside a clock

23/01/2012

nga Bubi Kaçurrel

Konflikt brezash

20/01/2012

Konflikt brezash. IDEALET. (STRIP 3 )

28/12/2011

nga IGLI MARION

Konflikt brezazh – Nihilizmi dhe indiferentizmi

05/11/2011

nga Bubi Kaçurrel

Concrete mushrooms , mushroom heart…

11/01/2011

nga Bubi Kaçurrel

Ikim?

09/01/2011

nga Bubi Kaçurrel

Fitili

03/12/2010

nga Bubi Kaçurrel

Zyra e punës .

18/11/2010

nga BubiKaçurrel

TIRANA CALLING

20/10/2010

Down Rock Qershor

29/06/2010

Gil Scott - Heron

 1. Human Jungle (Take It Easy Hospital)
 2. Measure (Field Music)
 3. Black Keys (The Minutes)
 4. Learn By Example (Tarlton)
 5. Hollywood (Codeine Velvet Club)
 6. Mixtapes (Plushgun)
 7. Me And The Devil (Gil Scott-Heron)
 8. Butch (Saint Motel)
 9. Arm Over Arm (Screaming Females)
 10. My Name Is Lion (The Morning Pages)
 11. Latin America (Holy Fuck)
 12. Colors (The Pass)
 13. You Won’t Be Happy With Me (Tenlons Fort)
 14. Six Is One (Free Electric State)
 15. Gloomy In Us All (Thunder Buffalo)
 16. Kandi (One EskimO)
 17. Hug the Harbour (Emma Pollock)
 18. Semaphore (Bettie Serveert)
 19. Symphonies (Dan Black feat. Kid Cudi)
 20. Twilight (Elliott Smith)

Një falenderim i përzemërt, si çdo muaj, miqve që bëjnë të mundur ndarjen e këtyre këngëve. Turma e Egër dhe Cabaldixit

Në seksionin ” Shkarkim” mund të gjeni akoma këngët e muajve të shkuar, e ti shkarkoni falas e ligjërisht ( egziston fjala ligjërisht në shqip? ) .

2010

10/02/2010

nga Bubi Kaçurrel

Degjenerimi i shoqërisë

27/01/2010

nga Bubi Kaçurrel


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Dhurata dhe probleme

13/01/2010

nga Bubi Kaçurrel

Dhurata dhe probleme


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Nji të saktë s’e gjen ditët e sotme

03/12/2009