Edukata qytetare per klasen e X: rocku është pornografi, dhunë, është kriminale…

by

Libër shkollor

Ky është teksti që u shpjegon fëmijëve të klasës së dhjetë Edukatën Qytetare në Kosovë.

Advertisements

2 Responses to “Edukata qytetare per klasen e X: rocku është pornografi, dhunë, është kriminale…”

  1. Albino Says:

    O_O

  2. zaza Says:

    barazimi i rock-ut me pornografine dhe dhunen e paraqitur ne tv, si me thene te gjitha bashke ne nje thes, eshte nje tregues injorance. pffff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: