by

old violin- web

poezi nga “Ungjilli Modern”, Dritan Mesuli

Si një mace që më përdhos shpirtin,

Më shtyn

Të jesh armiku im!

N’peshë të fjalës

Pushka rri varur,

Ndryshkur prej gishtash të copëtuar në përpushje

Dhe n’mur

Parrulla armiqësore

Presin shkurtin

Si daca të vonuar e keqdashës!

…unë e ti

jemi nota të një oktave

barbarisht pa ngjyrë!!!

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: