PEISAZH NË MOSKATO

by

nga Dritan Mesuli

Mbi lumin e tharë

Ura!

Pak më poshtë

Deti!

Dhe më përtej

Kureshtja ime e lodhur, u mbyt

Në padije!!!

Advertisements

Tags: , , ,

One Response to “PEISAZH NË MOSKATO”

  1. Gods child Says:

    si nje pik uje pas shume oresh rrugetim ne shkretetire…. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: