Një libër në kafe

by

Tirana Calling Ju fton:

Kur? Të shtunën datë 4 dhe të dielën datë 5 Gusht 2012.

Ku? Kudo që të jeni.

Çfarë? Merrni një libër me vete kur të dilni nga shtëpia dhe lexojeni në lokal, në vend të gazetës.

Si? Askush nuk duhet të mblidhet askund. Ato ditë, çdonjëri nga Ju të bëjë atë që bën çdo ditë: të shkojë në lokalin e tij të preferuar, atje ku shkon e pi kafen çdo ditë (apo ku ka parashikuar të shkojë atë ditë) dhe të marrë një libër me vete. Një fotografi e çastit – ose, siç thotë Facebuku, një “shkruaj diçka?” – këtu, do na nderonte. Dhe kush nuk pi kafe, është i lirë të pijë çdo gjë, me kusht që të mos bëjë pis librin.

Kjo është e gjitha !

Ngjarja në Facebook :  Një libër në kafe

(Sepse libri është i vetmi mik, që të mbetet i tillë, edhe pasi e ke lënë mënjanë për një tjetër.)

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Një libër në kafe”

  1. sokol Says:

    gje shume e bukur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: