Në vend të fjalëve, një pikturë.

by

https://tiranacalling.files.wordpress.com/2012/07/most-famous-painting-cafe-terrace-at-night.jpg?w=236

Një nga punimet artistike më të bukura të  Van Gogh.  Pikturë e një kafeneje në Arles të Frances.  Kjo kafene mban emrin e Van Gogh.  Stil unik i të pikturuarit. Kombinim i  ngjyrave të ngrohta dhe thellësisë së perspektivës.

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: