Mbi skenë

by

 

nga Igli MARJON

Advertisements

3 Responses to “Mbi skenë”

  1. xhibi Says:

    Igli, interesante martesa e vizatimit me poezine. Ke ndonje pune tjeter te tille?

  2. tiranacalling Says:

    Faleminderti Xhibi,,, po ne vijim dua te fus te tjera punime ,,, kjo ishte e para dhe eksperimentale,,, te pakten ne shqip …. KLM

  3. xendy.k Says:

    excellent!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: