Not the Messiah (He’s a Very Naughty Boy))

by

Merr kryeveprën e Monty Python, “Life of Brian”, merr  qindra elemente  orkestre, merr Eric Idle e Terry Jones dhe kujto.

Rreziku i këtyre operacioneve zakonisht është një vetë celebrim i thatë, i tipit “Simphony & Metal”; rrezik që këtu të paktë duket i evituar, edhe me bekimin e Terry Gilliam. “Not the Messiah” ngop vështruesit e vjetë,r e, pse jo, mund të afrojë edhe vështrues të rinj që nuk e njihnin këtë kryevepër.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: