Fundmars

by

nga Dritan Mesuli

Pashmangshëm,
si magjia e fjalës,
shpërthejnë sythat në pranverë!!!!

Shpres’shumë,
dritëshumë,
ringjallje Krishti
arratisun prej ungjijsh
t’lodhun stuhive të harresës dhe kohës,
në kërkim të agimit triumfal…

Po vjen!!!!

Si pëshpërimë e përkedhelje flladi
veshun me ngadhnjim!!!!
Si cicërime e flatrim i shumëpritun,
dëgjohet!!!!

Harmoni e rizgjuar,
tue shpërthy në tinguj e ngjyra,
si magjia e fjalës
me sythat në pranverë!!!!!


Nëse artikulli ju pëlqen na ndihmoni ta shpërndajmë, ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Advertisements

Tags: , , , ,

2 Responses to “Fundmars”

  1. yummania Says:

    bukur Kapiten

  2. Brikena Qama Says:

    mos mendo se nuk te lexoj. komentet pasi te gjendemi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: