Harruar

by

 

 

nga Leviathan
U përshëndetem,
me një gjysëm zëri të perënduar
siç përshëndetet bukëshitesi
Cdo gjë do shkojë mirë – belbëzove
me sy të përdalë e kokën anash
Ishin të ngratat fjalë… të fundit
të virtyteve të paqëna, të një copë jete
të dashurisë së përjetshme… bla bla bla.
Të harruarit nuk ka nevojë për premtime
Vërdalliset si i pastrehë, këmbë zbathur,
mbi iluzionet e humbura pështynë indiferent
faren e pabesisë,urrejtjes,frikës, nevojës
përpara se të lëshohet mbi ty
skllave e pashpresë
që nuk kepute dot hekurat e së kaluarës

Advertisements

One Response to “Harruar”

  1. T. H Says:

    ja gezuar Leviathan, me fund do ta pime kete dhe gotat pasardhese! Derisa sa deti te na zere…dhe formen e shiut do te marre e do te bjere mbi te tere…pastaj…do te presim qiellin qe yjet te na tregoje…ndoshta ata pergjigjet i dine…do te jete shume vone…dielli do te na jete ngritur mbi shpine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: