Intervistë me Enkelejd Lamaj

by

Në një intervistë nga Drita Klosi për “KLOSI News”, Enkelejdi flet për botimet, kontaktet e para me letërsinë, kritikën dhe çmimet letrare, mënyrat e ndjekjes së letërsisë dhe të tjera.

Intervistën e plotë mund ta lexoni KËTU.

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: