pa titull

by

nga Henri T.

Asnjëherë titull

Jeta është e pashmangshme. Apo jo?

ëndrra është nje pengesë. Apo jo?

(Pyetjet jane ilaçe).Kurse kllapat mbrojne genjeshtrat.

Ky  mëngjes eshte i dobet, si viti 2003

dhe unë ushqehem me  kujtesën time, ndryshe nuk mund te jetojë…

(pa kapitull)

Kurse ti dje u vonove prapë, u habita kur te pashë, isha kaq shumë i ngarkuar me padurim saqe u hutova. Tek sheshi po vija re disa afrikan që po flisnin sikur zbuluan diçka te re. Vetëm kur zbulojnë diçka te re duhet te flasin njerzit. Tani duhet te vrapojmë deri tek stacioni, se çke sot, sytë e fryrë sikur ke qarë, por e di mirë, prap te zuri gjumi, kur erdhe me duket se the nuk doje te takohemi nese kemi arye. Je e bukur kur përton. Shikon gjërat sikur do ti qetësosh. Kam duart ne xhep dhe shtrengoj gishtat. Si te lëshoj pa lëshuar veten? Ike prap. Nesër te shohim.

Advertisements

Tags: , ,

3 Responses to “pa titull”

  1. alfred b Says:

    Jeta eshte e pashmangshme ndersa casti i deshiruar eshte i padurueshem kur nuk vjen, kur te le te presesh. Shume e bukur.

  2. A.L Says:

    Jeta eshte e pashmangshme.Ajo nuk ka nje titull,por ka ne sfide!Ti duhet ta sfidosh ate…………………………

  3. wings Says:

    pa koment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: