Inner Mission i Alba HYSENI

by

Nuk e njihja këtë vajzë, ashtu si besoj nuk e njohin shumë prej jush. Quhet Alba Hyseni dhe me sa duket prej shumë vitesh jeton jashtë Shqipërisë. Sidoqoftë kjo nuk ka rëndësi. Rëndësi ka fakti që sapo ka nxjerrë një album titulluar Inner Mission që mund të gjeni këtu. Mua më pëlqen albumi, më pëlqen vërtet. Ka ca tinguj rock të pastra e disa tinguj të “pistë” që funksionojnë bij të prog rock e te një eksperimenti të nevojshëm.

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: