Trend-TV-Magazine kërkon

by

Trend-TV-Magazine eshte nje reviste elektronik me nje kanal Web-Tv, i pari ne llojin e tij ne Shqiperi. Jane disa emisione televizive (web) qe do shfaqen ne kete kanal online, te cilat variojne nga 5-7 minuta dhe aktualisht po kerkojme prezantues/e. 

Nuk eshte e nevojshme eksperienca, e rendesishme eshte qe te jene persona te shkathet, simpatike, me ide dhe energjike te cilet mund te flasin lirshem dhe qendrojne mire ne kamera.Ideja e kesaj nisme eshte te krijoje nje lloj komuniteti te rinjsh te cilet bejne gjera te reja, kreative dhe interesante si nje skuader e tere e gjithashtu t’u jape mundesine te rinjve te talentuare te interesuar te bejne nje pune part-time e cila nderthuret me kenaqesine e te qenit pjese e kesaj skuadre ku mirepritet cdo ide e cdo nisme.

Adresa: R & T Advertising, Rruga Budi, Pall. Rogerd – Kati I – Perballe Restorant Floga
E-mail: trendweb11@gmail.com

Advertisements

2 Responses to “Trend-TV-Magazine kërkon”

  1. eni Says:

    po adresen e web-it si e kane?

  2. Post Spleen Says:

    Eshte ne ndertim e siper web-siti, besoj ne fund te qershorit do jete on.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: