Muzikë n’kub – ep 10 – New Weird America

by

Vodpod videos no longer available.

Lista e kësaj jave rreket të na sjelle veçse një pjesë nga fondi mjaft pjellor i  New Weird America (quajtur kështu në mënyrë simbolike) , i cili përfaqëson një ndër drejtimet ripërtëritëse që ka marrë folk-u amerikan, sidomos gjatë viteve 00′ e në vazhdim.

Dëgjim të këndshëm!

Në kopertinë: “Psychedelic train trip” © Eni Turkeshi Photography 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Muzikë n’kub – ep 10 – New Weird America”

 1. Puls Says:

  http://www.4shared.com/audio/-HrTIdFZ/Cocorosie_-_la_Maison_de_mon_r.html

  🙂

 2. aloire Says:

  aha po ke harruar qe kjo “weird america” ka paralele ne Britani ku skena e indie/folk eshte shume e forte me grupe si Mumford & Sons, Laura Marling, etj etj. Shih dhe Felice Brothers

 3. Post Spleen Says:

  New Weird eshte nje prej fondeve muzikore me premtuese te viteve te fundit. Nje prej prurjeve te fundit eshte Alela Diane, nje kengetare vertet shume e mire.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: