Shqip në Salone del Libro di Torino 2011

by

Ca takime mbi/për atdheun në panairin e librit në Torino, që ti keni e ti shënoni e po deshët të vini mirë se të vini.

E Ejnte 12 maj 2011 ora 14.30 Takim me Rosita Ferrato, reporter në Shqipëri

E Dielë 15 maj 2011 ora 19.00 Takim me Elvira Dones

E Hënë 16 maj 2011 ora 13.30 Carmine Abate, Darien Levani e Leoreta Ndoci

E Hënë 16 maj 2011 ora 19.00 – Takim me Gëzim Hajdarin!

Tags: , , , , , ,

One Response to “Shqip në Salone del Libro di Torino 2011”

  1. ehe... Says:

    Dy fjale dhe ne kete teme :

    Me vjen jashtezakonisht mire per nja tre emra shqiptare qe pashe ketu me lart, ne veçanti per Darien Levanin. Dy te tjeret, Gezimin dhe Leoreten, nuk i njoh por jam i bindur se e kane merituar te jene aty te pranishem. Nuk di ç’po ben Levani atje ne Itali, ka botuar ndonje gje te re dhe ku. Perse s’kemi informacion ? Une vertet qe s’di italisht (perveç trap okos dhe fuorri xhokos), por ama gezohem kur marr vesh per ndonje botim qe ia vlen. Se per shembull, per Darien Levanin kam pasur gjithmone mendim te mire si shkrimtar. Edhe madje me vjen mire qe ia kam thene qe ne fillim dhe qe kam ditur te nuhas nje talent. Kjo me siguron pak ne shijet e mia letrare. Ne proze, them se Darieni eshte nder me te miret e brezit te vet, dhe shpresoj ta shoh sa me te lirshem ne karrieren e vet letrare. Nga gocat, te them te drejten, nuk eshte Dones qe me terheq vemendjen, kam ne mend ca te tjera, por s’po i them, kur te vije koha. Ah, po e them nje emer, sidoqofte : Laureta Mema shkruan bukur, me pelqen ta lexoj. Kam ndermend dhe dike tjeter por kete s’po e them, njehere tjeter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: