Burgu dhe cicat për burrat janë

by

https://i0.wp.com/i42.tinypic.com/xbyus.jpg

Teksa Fatos Nano nga qelia e tij i flet nje gazetari francez per jeten e burgut dhe fatet e demokracise se brishte shqiptare, operatori i kronikes fokuson kameran tek nje poster i Sabrina Salerno-s ne mur.

nga Zone e ndaluar e Andi Bushtatit, minuta 9:35.

Advertisements

Tags: , , ,

One Response to “Burgu dhe cicat për burrat janë”

  1. Kylmanen Says:

    Hello could you put better quality picture?

    Thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: