Si të sensibilizohet publiku?

by

Për të sensibilizuar qytetarët për grumbullimin dhe riciklimin e mbeturinave, transmisioni televiziv “Testé sur des humains” i stacionit televiziv TVA (Kanada) organizoi një flash mob në një Qendër tregëtare.
U la në dysheme një shishe plastike dhe po pritej që ndokush ta merrte dhe ta hidhte në koshin e duhur.
Kur, më në fund, një vajzë e hodhi shishen në kosh… ndodhi surpriza!

Një mënyrë simpatike për të denoncuar që çdo vit në Quebec 400 milionë shishe plastike nuk riciklohen.

Advertisements

3 Responses to “Si të sensibilizohet publiku?”

  1. el_faraone Says:

    nese ndonje nga ‘ne’, ‘ketu’, do te shikonte 1 shishe apo lekure bananeje (ne vende publike, sheshe etj sepse private sma do mendja) do te kontribuonte me hedhjen e te tjera mbeturinave duke menduar se nje kosh i ri natyror plehrash eshte hapur dhe…natyrisht, ai nuk eshte fajtor! Te tjere e kane dhunuar kete vend para tij…(duke hedhur lekuren e bananes, kartopeceten, shishen plastike apo qesken e patatinave) Sad but true!!!

  2. 3l_faraon3 Says:

    ee…si thoni??

  3. alfred Says:

    Fukushima nkrahasim me tymin qe del nga aty eshte nje shkrepje arme. Sic ka thene Naimi: se drita e diturise do na coj perpara, apo dicka e tille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: