DFW

by

Besoj se Wallace, më shumë se De Lillo, Frazen apo Bret Easton Ellis, ka arritur të kuptojë e të shpjegojë se çfarë po ndodh / çfarë mund të ndodhi, dhe Pse.

Nuk ka të bëjë aspak me fundin e tij. Natyrisht, shpesh herë ndodh që disa një pjesë e publikut dashurohet me disa autorë vetëm sepse këta vdesin në një mënyrë…po themi mediatike.

Sidoqoftë, BBC na dhuron këtë dokumentar që duhet dëgjuar. E kuptuar.

P.S

Për fat të keq e pa ndonjë arsye, Sorry, “Endnotes: David Foster Wallace (2011)” was deleted at 8:50:59 Sat Mar 12, 2011. We have no more information about it on our mainframe or elsewhere.

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: