paint it black

by

6 Responses to “paint it black”

 1. OriginalOfTheSpecies Says:

  Hmm… What’s the point?
  Seems like already painted to me… 😛

 2. xhibi Says:

  “Hmm… What’s the point?
  Seems like already painted to me… 😛 ”

  lol

  either that, or we’re idiots

  😛

  P.S. Si behen hyperlink dhe citatet ketu?

 3. OriginalOfTheSpecies Says:

  “either that, or we’re idiots”

  😀

  Either that, or we conjugate and paint at the same time! 😛

  P.S. Vertete, si behen hyperlink dhe citatet ketu? 😀

 4. N Says:

  any color you like as long as it’s black

 5. tiranacalling Says:

  Po, por ky postim eshte i dates 21 janar, atehere po qe e vizatuam me te zeze!

  N, blog interesant, pergezime. Ne do te heshesh ndonje gje ketej nga TC na shkruaj te tiranacalling@gmail.com

 6. N Says:

  E gjeta tek postimet me te klikuara dhe nuk i rezistova dot titullit alla Rolling Stone, i cili me kujtoi shprehjen e pronarit te Ford-it (automobilit)… motiv qe eshte marre edhe nga grupe si Pink Floyd dhe Tiamat. Te falenderoj per mbeshtetjen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: