Më të lexuarit… ( jo detyrimisht më të mirët )

by

 

Kush jemi More stats 1.385
Këngë te reja për shkarkim – Mars 2009 More stats 1.135
Rock Albania TOP 100 More stats 941
Tri legjenda More stats 929
Rrapo Hekali dhe kryengrija e Mallakastrës e vitit 1847 More stats 920
Forever 27 club More stats 786
Shihemi… ( ose, Ja pse e meritoni Ardit Gjebrea-n ) More stats 759
Ty More stats 741
Të ndalohet puthja! More stats 662
10 filmat aksion me te bukur sipas IMDB More stats 653
Si kolapsoi gjuha shqipe More stats 631
Lutja e Shkrimtarit More stats 615
Shkarko librin Vrasësi i qymyrit More stats 613
Patetikja te “1984” e te “I huaji” More stats 609
Moonlight drive More stats 606
Der Albaner – Shqiptari More stats 574
Të nesërmen More stats 573
Juliana Pasha kundër Sam Sparro : gjej ndryshimin More stats 554
U.n.ë e u.r.r.e.j P.o.r.t.o.k.a.l.l.i. – n.ë More stats 551
Hej Ti! More stats 547
Poetet bëjnë dashuri ndryshe nga ne More stats 543
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: